Avís legal

La titularitat de la pàgina web és de: PROJECTES D’ENGINYERIA SOLVERIS SL, amb NIF: B66480005; domiciliada a: AV. ERNEST LLUCH, 32, PLANTA 3 OFICINA 15 – Mataró (Barcelona – 08302), i no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació que apareix a la pàgina.

Amb els límits establerts per la llei, PROJECTES D’ENGINYERIA SOLVERIS SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions contingudes a les seves pàgines d'Internet.

Els continguts i informacions no vinculen a PROJECTES D’ENGINYERIA SOLVERIS SL ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d'Internet pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers que no podem controlar. Per tant, PROJECTES D’ENGINYERIA SOLVERIS SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta dels continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de PROJECTES D’ENGINYERIA SOLVERIS SL i els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de PROJECTES D’ENGINYERIA SOLVERIS SL.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que PROJECTES D’ENGINYERIA SOLVERIS SL ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar alguns dades de caràcter personal. En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, li informem que, mitjançant el compliment dels formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de PROJECTES D’ENGINYERIA SOLVERIS SL amb la finalitat de poder prestar-li i oferir-li els nostres serveis, així com informar-lo de les millores del lloc web. A més a més, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta, mitjançant correu electrònic a PGUEVARA@SOLVERIS.ES o a l'adreça AV. ERNEST LLUCH, 32, PLANTA 3 OFICINA 15 – Mataró (Barcelona – 08302).